5 kousků tradičního brazilského sýrového pečiva. Připravujeme ho z bezlepkové maniokové mouky, parmazánu, mléka, oleje a vajec. V Brazílii ho podávají v každém bistru a...
Krevety, citrusy a marakuja – to jde dohromady! Do salátu navíc přidáváme čerstvý koriandr a mátu, který jejich nasládlou a svěží chuť krásně podtrhne. Nakonec vše posypeme...
Lososa krátce orestujeme, aby se na povrchu vytvořila krusta, ale vevnitř zůstal krásně šťavnatý. Tenké plátky pak servírujeme na mix salátů s černou čočkou beluga a dochutíme...
150 g hovězí svíčkové s omáčkou chimichurri, řeřichou a pečivem pão de queijo. Chimichurri připravujeme z petržele, bazalky, máty, kopru, koriandru, olivového oleje, sojové...
Naše hranolky s lanýžovou majonézou jsou oblíbenou přílohou churrasca! Užijte si je jen tak, nebo jako přílohu ke grilovanému masu či k mořským plodům.